lief en uniek geboortekaartje bestellen

lief geboortekaartje

Op zoek naar een lief geboortekaartje?

Op zoek naar een lief geboortekaartje? Wij hebben een grote collectie aan lieve en snoezige geboortekaartjes. Maar ook hip, modern of klassiek behoort tot de keuze Wij drukken niet alleen lieve geboortekaarten, maar wij maken ze ook geheel naar eigen wens of ontwerp!

Persoonlijke service in Sneek!

Wil jeĀ  persoonlijke service, geen gedoe op internet? Dat kan bij Weissenbach in Sneek. Kom langs (gratis parkeren en op route van het ziekenhuis in Sneek) en bekijk de grote collectie aan geboortekaarten! Je kunt de ‘geboortekaartje boeken’ gratis bij ons lenen, om thuis op je gemak een keuze te maken. Elk boek heeft een diversiteit aan kaarten, van lief tot stoer, van modern, retro tot klassiek. De keuze van je kaart kun je bij ons doorgeven bij het terugbrengen van de boeken, dan kan je ook persoonlijk (of per email) je tekstwensen doorgeven. In onze studio worden je wensen omgezet naar een digitale proefdruk. Pas als het kaartje helemaal naar jullie wens is gaan we de kaartjes drukken.

Keuze maken uit geboortekaartjes Sneek

  • Kom langs om de boeken gratis te lenen, (gratis parkeren voor de deur).
  • Je zoekt thuis op je gemak een lief kaartje uit, je kan alle kaartjes zien en voelen.
  • Kies een bijpassende envelop (bij de prijs inbegrepen).
  • Je geeft je kaart keuze door bij het terugbrengen van de geboorteboeken
  • Je kaart wordt door professionals aangepast naar wens, en je ontvangt een digitale drukproef
  • Als de kleine geboren is geef je de laatste gegevens aan ons door, dit kan dan per telefoon en / of email. Wij maken erna opnieuw een digitale proefdruk en na akkoord (per email) gaan we de kaartjes drukken!

geboorteboeken met meer datn 500 voorbeelden

Online uitzoeken

Liever online geboortekaartjes bekijken? Dat kan ook, wij zijn leverancier van Belarto geboortekaartjes, Buromac geboortekaarten en Kaartz.nl kaarten, deze kaarten zijn ook online te bekijken, je kan dan je keuze maken en die keuze aan ons (persoonlijk) doorgeven. Als je de teksten aan ons mailt dan maken wij een digitale proefdruk van het kaartje, die we je vervolgens per e-mail toesturen.


 

zoet lief geboortekaartje mint lief geboortekaartje meisje modern lief geboortekaartje ballon handjesgoud hartje geboortekaartje sneek geboortekaartje veertjes lief meisje

 

Eigen-ontwerp kaarten printen

Wil je een geboortekaart maken met een persoonlijk tintje door een eigen ontwerp, afbeelding of foto dan hebben wij daarvoor ook verschillende mogelijkheden, kijk daarvoor op unieke foto kaarten. Wij helpen je graag je idee om te zetten naar een uniek geboorte kaartje.

Geboorte Kaartjes bekijken: Van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur aanwezig op:
drukkerij
adres:
telefoon:
email:
Weissenbach – ontwerp, print & druk
Zeilmakersstraat 10
8601 WT Sneek 0515 42 55 44
info@weissenbach.nl