lief en uniek geboortekaartje bestellen

Geboortekaartjes Sneek printen

Geboortekaartjes Sneek printen

Printen van geboortekaartjes Sneek is waar we goed in zijn! Snel en dezelfde dag leveren van geboortekaartjes Sneek! Heb je geboortekaartjes nodig, kom dan bij ons de grootste collectie bekijken. We hebben heel veel soorten, stijlen en vormen! Ook kunnen we een persoonlijke geboortekaart maken. Een eigen ontwerp aangeven is ook zeker een mogelijkheid. Kom langs of bel om de mogelijkheden te bekijken!

Printen geboortekaartjes Sneek kom naar Print Shop Sneek – Weissenbach Sneek

Geen gedoe op internet maar persoonlijke service in Sneek!

Wil je gewoon persoonlijke service, geen gedoe op internet? Dat kan bij Weissenbach in Sneek. Kom langs (gratis parkeren en op route van het ziekenhuis in Sneek) en bekijk de grote collectie aan geboortekaarten! Je kunt de ‘geboortekaartje boeken’ gratis bij ons lenen, om thuis op je gemak een keuze te maken. De keuze van je kaart kun je bij ons doorgeven bij het terugbrengen van de boeken, dan kan je ook persoonlijk (of per email) je tekstwensen doorgeven. In onze studio worden je wensen omgezet naar een digitale proefdruk. Pas als het kaartje helemaal naar jullie wens is gaan we de kaartjes drukken.

Maak je keuze uit de collectie geboortekaartjes Sneek

  • Kom langs om de boeken te lenen, (gratis parkeren voor de deur).
  • Je zoekt thuis op je gemak een kaartje uit, je kan alle kaartjes zien en voelen.
  • Kies een bijpassende envelop (bij de prijs inbegrepen).
  • Je geeft je kaart keuze door bij het terugbrengen van de geboorteboeken
  • Je kaart wordt door professionals aangepast naar wens, en je ontvangt een digitale drukproef
  • Als de kleine geboren is geef je de laatste gegevens aan ons door, dit kan dan per telefoon en / of email. Wij maken erna opnieuw een digitale proefdruk en na akkoord (per email) gaan we de kaartjes drukken!

Unieke foto kaarten printen

Ook hebben we de keuze voor een foto op een geboortekaartje, kijk daarvoor op unieke foto kaarten

Liever online geboortekaartjes bekijken? Dat kan ook, wij zijn leverancier van Belarto geboortekaartjes, Buromac geboortekaarten en Kaartz.nl kaarten, deze kaarten zijn ook online te bekijken, je kan dan je keuze maken en die keuze aan ons doorgeven. Als je de teksten aan ons doorgeeft dan maken wij een digitale proefdruk van het kaartje, die we je per e-mail toesturen.


geboortekaartje sneek geboortekaartjes bestellen sneek geboortekaartje meisje sneekgeboortekaartje jongen sneek lief geboortekaartjesroze geboortekaart meisje geboortekaartje voetjes zilverhip geboortekaartje drukkerij sneek

Geboortekaartjes Sneek bekijken: Van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur aanwezig op:
drukkerij
adres:
telefoon:
email:
Weissenbach – ontwerp, print & druk
Zeilmakersstraat 10
8601 WT Sneek 0515 42 55 44
info@weissenbach.nl