Geboortekaartjes thuis uitzoeken, meer dan 500 voorbeelden!

Geboortekaartjes thuis uitzoeken

Wat is er nu makkelijker dan thuis op je gemak, samen, een geboortekaartje uitzoeken. Het kaartje zien en voelen laat je overtuigen van je keuze. Kom bij ons langs en leen de geboorteboeken. Wij hebben wel meer dan 500 voorbeelden van diverse geboortekaartjes, van lief tot stoer, van modern tot klassiek. En in elke prijsklasse.

Persoonlijke service in Sneek! Geen gedoe op internet!

Wil je gewoon persoonlijke service, geen gedoe op internet? Dat kan bij Weissenbach in Sneek. Kom langs (gratis parkeren en op route van het ziekenhuis in Sneek) en bekijk de grote collectie aan geboortekaarten! Je kunt de ‘geboortekaartje boeken’ gratis bij ons lenen, om thuis op je gemak een keuze te maken. De keuze van je kaart kun je bij ons doorgeven bij het terugbrengen van de boeken, dan kan je ook persoonlijk (of per email) je tekstwensen doorgeven. In onze studio worden je wensen omgezet naar een digitale proefdruk. Pas als het kaartje helemaal naar jullie wens is gaan we de kaartjes drukken.

Maak je keuze uit de collectie geboortekaartjes Sneek

  • Kom langs om de boeken te lenen, (gratis parkeren voor de deur).
  • Je zoekt thuis op je gemak een kaartje uit, je kan alle kaartjes zien en voelen, en een envelop naar wens uitzoeken (bij de prijs inbegrepen).
  • Je geeft je kaart keuze door bij het terugbrengen van de geboorteboeken
  • Je kaart wordt door professionals aangepast naar wens, en je ontvangt een digitale drukproef
  • Als de kleine geboren is geef je de laatste gegevens aan ons door, dit kan dan per telefoon en / of email. Wij maken erna opnieuw een digitale proefdruk en na akkoord (per email) gaan we de kaartjes drukken!

geboorteboeken met meer datn 500 voorbeelden

Unieke foto kaarten

Ook hebben we de keuze voor een foto op een geboortekaartje, kijk daarvoor op unieke foto kaarten


geboortekaartje sneek geboortekaartjes bestellen sneek geboortekaartje meisje sneekgeboortekaartje jongen sneek lief geboortekaartjesroze geboortekaart meisje geboortekaartje voetjes zilverhip geboortekaartje drukkerij sneek

Geboortekaartjes Sneek bekijken: Van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur aanwezig op:
drukkerij
adres:
telefoon:
email:
Weissenbach – ontwerp, print & druk
Zeilmakersstraat 10
8601 WT Sneek 0515 42 55 44
info@weissenbach.nl